Музички спектакл уз Оскар популарности

Александра Маџар
Музички спектакл уз Оскар популарности

Публику која вечерас дође на "Оскар популарности" очекује добра атмосфера, позитивна енергија, познати пјевачи и њихови велики хитови.

Овим ријечима за "Глас Српске" организатор овог догађаја Зоран Ђурић испред агенције "Квин естрада" најављује дугоочекивану музичку манифестацију која ће бити одржана вечерас од 20 часова у спортској дворани "Борик".

Публику ће забављати више од тридесет пјевача, међу којима су Аца Лукас, Жељко Самарџић, Јелена Розга, Гоца Тржан, Нина Бадрић, Рада Манојловић, Милица Тодоровић, Милица Павловић... На листи познатих званица је и "Ван Гог", Мањифико, "Фрајле", "Министарке", Андрија Милошевић, тако да ће овогодишње издање фестивала задовољити различите укусе публике.

- Срећан сам што је ова музичка манифестација постала позната, као што се зна да је Бањалука град лијепих жена. Поносан сам што наш фестивал пуни 18 година и што је додјела ових награда постала једна од најпрестижнијих која је позната широм бивше Југославије - рекао је Ђурић.

Како је истакао, драго му је да сви извођачи цијене овај догађај и да радо долазе у Бањалуку.

- Посебну драж даје, наравно, и бањалучка публика која је све ове године била уз "Оскар популарности", на чему сам јој посебно захвалан - казао је Ђурић.

Објашњава да није лако бити организатор једног овако великог догађаја, али да је љубав према његовом послу оно што га мотивише.

- Све изгледа тако лијепо и једноставно када се дође у дворану.  Много пјевача, лијепа сцена, али да би се све то урадило, треба много припрема и ствари које се не виде, а без којих ништа не може бити онако како изгледа. Волим свој посао и са те стране ми ништа није тешко, али да је то један опсежан посао, доказује и чињеница да нема много људи који се баве њиме. То је посао који захтијева познавање математике, психологије, музике - објаснио је Ђурић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана