Музичка поплава: Неколико свјетских звијезда данас објављује нове албуме

ГС
Foto: vikipedija

Поп звијезда Лејди Гага данас је објавила дугоочекиваи најављивали ремикс свог шестог студијског албума "Chromatica"

Nакон неколико мјесеци спекулација о томе да ли ће албум заиста бити објављен, пјевачица је на својим друштвеним мрежама раније објавила кавер албума наводећи да ће бити доступан овог петка, тачније, трећег септембра.

Албум је урађен у продукцији БлудПопа, њеног дугогодишњег пријатеља и сарадника са којим је радила и на иницијалној верзији албума.

Ремикс пјесме урађене су са умјетницима попут Арка, Чарли Рина Савајаме и других.

Оригинална верзија албума објављена је у мају 2020. године, након неколико мјесеци одлагања због пандемије корона вируса, преноси Српскаинфо.

Као највећи хит са албума истакла се песма „Раин он ме", дует са пјевачицом Аријаном Гранде, која је и добила Греми награду почетком ове године за најбољу поп вокалну нумеру.

Репер Дрејк такође је раније потврдио је да ће његов нови студијски албум „Certified Lover Boy " бити објављен овог петка, тачније, 3. септембра.

Албум је првобитно најавио у августу прошле године. „Certified Lover Boy " требало је да буде објављен у јануару 2021. године, али је неколико пута одложен.

Деби сингл „Laugh Now Cry Later," постигао је велики комерцијални успјех.

Репер је посљедњих недјеља био у центру пажње страних медија и због свађе са репером Кањеом Вестом, која је започела још 2008. године.

Дрејк је Кањеа испрозивао у пјесми, а Кање је узвратио тако што је на Инстаграму објавио његову кућну адресу.

Група Драгонс и Мадиан такође су данас објавили нове албуме. Драгонс су након неколико година музичке паузе објавили албум по имену „Mercury – Act 1 ", а Ирон Маиден албум „Сењутсу", преноси Нова С.

Нову музику данас је премијерно објавила и алтернативна поп звијезда Чарли.

Пјесма „Good Ones" први је соло сингл младе музичке звјезде још од прошлогодишњег „How I’m Feeling Now." У саопштењу за медије, Чарли је рекла да пјесма говори о сломљеном срцу и њеном туговању за прошлим љубавима. Чарли синглом најављује и нови албум.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана