Музичка еуфорија на Оскару популарности

Сања Амиџић фото: А. Чавић
Музичка еуфорија на Оскару популарности

Публика у препуној дворани "Борик" у Бањалуци на додјели "Оскара популарности" еуфорично је дочекала наступе бројних музичких звијезда из региона, а највише пажње изазвали су Гоца Тржан, Жељко Самарџић, Нина Бадрић и Радмила Манојловић.

Музичка признања уручена су у уторак увече, а међу награђенима били су и Џенан Лончаревић, Жељко Васић, Дадо Глишић, Бане Мојићевић, Милица Тодоровић, MC Јанко, Динча... "Оскаре популарности" кући су однијели и групе "Лексингтон", "Фрајле", "Ван Гог", "Аифел" као и пјевачица и виолончелисткиња Ана Руцнер, те глумац Андрија Милошевић.

Популарна Гоца Тржан рекла је да се у Бањалуци осјећа као код своје куће јер већ годинама учествује на овој манифестацији.

- "Оскар популарности" и ја буквално смо расли заједно, тако да се сваке године радо одазовем позиву - казала је Тржанова.

Своје одушевљење доласком у Бањалуку није крио ни Бане Мојићевић који каже да тренутно ради на новим пјесмама, другачијим од оних на претходном албуму.

Омиљен међу дјевојкама, Џенан Лончаревић каже да се сваки пут обрадује када дође у Бањалуку.

- Награду "Оскар популарности" добијам већ дужи низ година и сваки пут осјетим неку нову позитивну енергију која ми даје подстрек за даље - рекао је Лончаревић.

Иако је њихов долазак раније најављен, Аца Лукас, Јелена Розга, Ивана Селаков, те група "Мањифико" нису се појавили на додјели музичких признања у Бањалуци.

Организатор додјеле ових награда је бањалучка агенција "Квин естрада".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана