Музичар се повлачи са сцене, али је испунио жељу болесној обожаватељки

Агенције
Музичар се повлачи са сцене, али је испунио жељу болесној обожаватељки

Иако је објавио да се повлачи из свијета музике на неко вријеме, британски музичар Ед Ширан испунио је жељу болесној дјевојчици која је жељела да га упозна.

Наиме, када је 16-годишња Шан Ридс из Портсмута сазнала да има злоћудни тумор, написала је листу ствари које би жељела да уради прије евентуалне смрти.

Међу многим жељама нашла се и та да буде на концерту Еда Ширана, што јој се и догодило, али није слутила да ће да упозна пјевача.

Она је прије почетка концерта позвана иза сцене да се упозна са Едом Шираном. Није могла да вјерује да јој се то догодило, па је са пјевачем урадила и заједнички селфи.

Њена мајка Хелен рекла је да је ово искуство за њену ћерку било “невјероватно и да није престајала да прича о томе”.

Стање тинејџерке, познато као дифузни интринзични понтински глиоми, откривено је на рутинском прегледу код офталмолога, а тумор се не може уклонити због његовог положаја.

Подсјетимо, познати британски музичар изјавио је да се повлачи из свијета музике на неко вријеме, због супруге Шери Сиборн и проширења породице, којој жели да се посвети.

Одлуку да се повлачи објавио је на свом наступу:

“Ово ми је сигурно посљедња свирка у слиједећих 18 мјесеци. Свирали смо широм свијета. У Гластонберију, на стадиону Вембли. На предивним мјестима у Америци, на Новом Зеланду, у Аустралији, Азији, Јужној Америци... била је то лудо путовање”, изјавио је пјевач.

Додао је и да је могуће да је то његов посљедњи наступ икада, али и да, ако се једног дана врати, да ће то бити са истим бендом који га је пратио годинама.

“Оснивам живот са Шери. Не могу слиједећих 20 година да будем на улици, дјеца би могла да промјене ствари и не би ми сметало да се жртвујем због њих”, изјавио је Ширан, који ће многима на сцени недостајати, као и његова дивна музика.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана