Мустафа Надаревић тешко болестан: Снимање "Луд, збуњен, нормалан" се наставља

Avaz
Мустафа Надаревић тешко болестан: Снимање "Луд, збуњен, нормалан" се наставља

Легендарни глумац Мустафа Надаревић јавно је признао да болује од злоћудне болести плућа те се укључио у кампању ''Удахни за живот''. Глумац је проговорио о својој болести и вјерује да ће је побиједити.

- Кад сам схватио да је то дио живота, да је болест дио живота, онда сам је прихватио. Кад нешто прихватиш с љубављу, онда се може побиједити злоћудна болест - рекао је за Медиа сервис. 

Упутио је поруку свима који припадају ризичној групи, односно дугогодишњим пушачима.

- Могу им поручити да не буду примитивни као ја, да се плаше доктора. Мени је доктор још као малом дјетету био ''јао'', од зубара надаље, све је било страшно. Добро је да се иде на вријеме на прегледе јер онда је изљечивост врло близу - закључио је.

Феђа Исовић, сценариста популарне серије "Луд, збуњен, нормалан", за "Аваз" је рекао да Мустафина болест тренутно не утиче на снимање нових епизода.

- Серија ће ићи докле год Мустафа буде могао носити терет тешког посла. Управо смо у снимању нових епизода серије. Он је сада доброг здравља, добре енергије, мислим да ћемо наставити радити. Његови здравствени проблеми сада су се срећом повукли, и ми радимо пуном паром - истиче Исовић.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана