MTV награде: Гола Мајли псовала на сцени

Агенције
MTV награде: Гола Мајли псовала на сцени

Поп пјевачица Тејлор Свифт је покупила највише ВМА MTV награда, али је њен сусрет са репером Кање Вестом који је најавио да ће се кандидовати за предсједника САД 2020. био врхунац додјеле MTV видео-музичких награда у Лос Анђелесу.

Свифтова је освојила четири награде укључујући најбољи женски видео и најбољи поп вудео за "Black Space".

Тејлор Свифт је Весту уручила "Мајкл Џексон Вангард награду" и тако му се "одужила", након што је он 2009. улетио на сцену и отео микрофон док се она захваљивала на награди.

- Сви на свијету знају за наш неславни сусрет на додјели MTV награда, али оно што многи не знају јесте да је Кање Вестов албум "College Dropout" први албум који сам купила на Ајтјунсу - рекла је Свифт.

Она је, пародирајући Кањеов говор када јој је отео награду, свим добитницима поручила да је веома срећна због њих и да ће их пустити да заврше, али да Кање Вест има једну од најбољих каријера свих времена. Кети Пери ове године није била на додјели награда за достигнућа у музици иако су ВМА MTV награде традиционално познате по њеним шокантним моментима. Ипак, ни ова додјела није била изузетак јер је разголићена Мајли Сајрус псовала док је водила шоу, показала груди и извела нову пјесму о пушењу марихуане. Проблематични пјевач Џастин Бибер вратио се на сцену послије двогодишње паузе са двије нове нумере заплакавши на крају истих.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана