Мјесец дана прије почетка фестивала, Хаусер распродао све улазнице

Г.С.
Мјесец дана прије почетка фестивала, Хаусер распродао све улазнице

Да ли сте спремни за Бања Лука Фест?

Најишчекиваније фестивалско издање на нашим просторима - Бања Лука Фест и ове године биће отворен на спектакуларан начин, концертом свјетске музичке звијезде Стјепана Хаусера. Да има вјерне фанове, показао је и овога пута, јер су карте за његов концерт и отварање Бања Лука Феста званично распродате мјесец дана приjе почетка фестивала.

Бунтовник на виолончелу и некадашњи члан планетарно популарног састава "2 CELLOS" познат и као ХАУСЕР, једна је од најаутентичнијих и најсензационалнијих појава на свјетској сцени. ХАУСЕР стиже на бањалучки Кастел на коме ће уживо извести своје чувене обраде свjетских хитова „Let’s Get Loud", „Livin la vida loca", „Despacito", „Señоrita" и друге латино хитове чије извођење прати и његов изазовни плес. Уз извођење хитова класичне и филмске музике, на овом концерту ХАУСЕР свира и композиције са свог актуелног албума „The Player ".

Након грандиозног отварања четвртог Бања Лука Феста, услиједиће још два концерта која изазивају подједнако велику пажњу публике. У петак, 5. јула највећа рок група на нашим просторима Бијело Дугме одржаће концерт у оквиру турнеје на којој славе педесет година постојања. Фестивал ће затворити "Симфонија удвоје", премијерни заједнички концерт Јелене Томашевић и Иван Босиљчића у пратњи Симфонијског оркестра Народног позоришта РС.

Не пропустите магични фестивал на Тврђави Кастел, која само за ову прилику постаје ексклузивна концертна дворана на отвореном, са црвеним тепихом и сједећом платформом, на коју у Бања Луку стижу гости из цијелог региона. Преостале улазнице за фестивал доступне су на порталу kupikartu.ba!

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана