Мистериозни Бањалучани направили спот, хтјели да се одуже фановима VIDEO

ГС
Мистериозни Бањалучани направили спот, хтјели да се одуже фановима VIDEO

Група младих Бањалучана прије непуна два дана објавила је спот који је запалио највећи град у Републици Српској, али и регију.

Творци поменутог спота уједно воде и све популарнију Инстаграм страницу „Бањалучки БЛ".

Популарност их није поколебала, па и даље, с осмијехом на лицу, одбијају да званично и у медијима открију своја имена.

За Српскаинфо ипак откривају да је циљ спота био својеврсни знак захвалности фановима након што су прешли цифру од 10.000 пратилаца на својој страници, али да нису ни сањали да ће преко ноћи спот који су направили постати прави урбани хит.

За непуна два дана откако је објављен, спот под насловом „Стриктно бањалучки" има преко 29.000 прегледа, а похвале и позитивни коментари на рачун младих Бањалучана не престају да стижу са свих страна БиХ, региона и земаља ЕУ.

Саговорник Српскаинфо објашњава да је у спору учествовала екипа из различитих бањалучких насеља.

– Жељели смо да ујединимо све оно што представља Бањалуку. У споту смо убацили све шале, сленгове, култна мјеста у нашем граду, насеља. Једноставно, хтјели смо да направимо нешто што припада свима и у чему се сви могу пронаћи – закључио је наш саговорник.

Објаснио је да нико од чланова барем за сада, не жели да открива свој идентитет, додавши како је тако цијела прича занимљивија.

У прилог овоме и главни глумци у споту све вријеме носе маске.

– Пјесму и спот направили смо у част наших 10.000 пратилаца, али ми не желимо да се експонирамо у јавности, нека остане тајна ко смо заправо, овако је ипак занимљивије. Могу само поручити да ће сљедећи спот и пјесма бити када пређемо цифру од 20.000 пратилаца – кроз смијех каже овај Бањалучанин.

 

;

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана