Мирај Грбић у наставку “Паклених улица”

Г.С.
Мирај Грбић у наставку “Паклених улица”

Најновији девети наставак саге “Fast and Furious/Паклене улице”, која траје скоро двије деценије и која је зарадила више од пет милијарди долара широм свијета, коначно стиже у кино-дворане широм свијета, али и Босне и Херцеговине.

Девето поглавље саге за домаће тржиште обиљежиће и улога Мираја Грбића, једног од најреспектабилнијих бх. глумаца, који је добио прилику да се покаже и у овом остварењу.

Фанови илегалних уличних трка жељно ишчекују “Паклене улице 9”, које могу гледати од четвртка, 17. јуна.

“Паклене улице 9” режирао је Џастин Лин, који је режирао треће, четврто, пето и шесто поглавље франшизе, када она и прераста у свјетски блокбастер. Акција се одиграва широм свијета, од Лондона и Токија, од Централне Америке до Единбурга, те од тајних бункера Азербејџана до препуних улица Тбилисија. На том путу ускрснуће стара пријатељства, стари непријатељи ће се вратити, историја ће бити написана поново, а право значење породице биће на тесту као никад до сада. 

Дом Торето (Вин Дизел) води миран живот са Лети и њиховим сином, малим Брајаном, али они знају да опасност увијек вреба изван њиховог мирног хоризонта. Овог пута пријетња ће приморати Дома да се суочи са гријесима из своје прошлости ако жели да спаси оне које највише воли.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана