Милиграм Бањалучанима поклонио музичку чаролију

Срна
Милиграм Бањалучанима поклонио музичку чаролију

Популарна група "Милиграм" одушевила је бројне фанове у Бањалуци на концерту одржаном на Градском стадиону у оквиру велике регионалне "Electro magnetic" турнеје.

Занимљиво је да су наступи које обухвата ова турнеја тематски инспирисани и представљају нови музички доживљај. Могло би се рећи да су заправо специфична мелодијска магија каква се раније није виђала на домаћој сцени. За сваку похвалу су аудио и визуелни реквизити, али и свјетлосни ефекти достојни великих концертних перформанса. Иначе, концерт је требало да буде одржан протеклог викенда, али је због невремена одгођен.

Бањалучка публика је у сриједу углас са члановима "Милиграма" пјевала хитове "Крушка", "Врати ми се несрећо", "Медена", "Луди петак", "Апсолутна љубав", "Кавијар", "Београд ноћу", "Леге, леге", "Љубав све побеђује"...

"Милиграм" је још једном доказао зашто их зову "најтиражнија атракција на Балкану". Пјевач Ален Адемовић показао је, као и увијек, невиђену енергију, коју је несебично дијелио са фановима, а позитивних вибрација није недостајало ни фронтмену овог бенда Александру Милићу Милију. Милић је још раније рекао да назив албума "Магнетик", који је објављен у децембру прошле године, значи да албум треба да привлачи све позитивно око чланова групе. Наступ у Бањалуци доказао је да је мисија успјела.

Овим музичарима се на сцени придружио и млади музичар из Бањалуке Лукијан Ивановић, који је тога дана представио свој нови сингл "Пред Богом ти се кунем".

Подршку за концерт дала је компанија "м:тел". Главни медијски покровитељ фестивала била је Радио-телевизија Републике Српске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана