Mили: AC/DC су нам идоли

Агенције
Mили: AC/DC су нам идоли

Александар Милић Мили је са члановима свог бенда "Милиграм" посјетио концерт свјетске музичке атракције, групе AC/DC у Минхену.

Они су још од малих ногу велики фанови познате хеви метал групе, а она им је послужила као својеврсна инспирација за њихов концерт у "Арени", као и за цијели концепт њихове електрик туре, која је услиједила послије великог спектакла "српског чуда" у Београду 29. новембра прошле године.

Мили је послије доживљаја на свирци високе продукције поставио коментар на друштвеној мрежи "Инстаграм".

- Невероватна количина чисте енергије и љубави према музици, просто запањујуће. Ово је најбољи концерт којем сам присуствовао у животу, а да није један од мојих - похвалио је Мили своје омиљене музичаре.

Занимљиво је да је AC/DC распродао европску турнеју, која обухвата 30 стадиона широм Европе, за рекордних неколико минута, с тим што су у Минхену свирали на два "Олимпијапарк" стадиона са по 80.000 људи, а у Мадриду свирају на чак три стадиона заредом.

Подсјећања ради, и турнеја музичке атракције "Милиграма" простирала се од "Београдске арене", преко "Сајма" у Љубљани, до Аустралије и распродата је мјесецима унапријед.

Иначе, "Милиграм" најављује још један спектакуларни наступ 29. маја у Спортској хали у Смедереву.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана