Милан Поповић: Поднијећу пријаву против Игора Којића

Agencije
Милан Поповић: Поднијећу пријаву против Игора Којића

Извјесно је да ће Милан Поповић (54) против Игора Којића (32) поднијети пријаву, након вербалног инцидента који се догодио у четвртак, 28. новембра.

Наиме, Игор је са Северином (47) дошао до Миланове куће како би оцу било предато дијете, син Александар (7,5), а на питање да ли је истина да га је том приликом Игор вријеђао и пријетио му, Поповић је потврдно одговорио.

"Да, истина је и имам намеру да тражим заштиту од таквог дивљачког понашања, посебно што се све догађало пред дететом", рекао је Милан за "Српски телеграф".

Подсјетимо, Милан је рекао и да Северина годинама не разговара са њим, чак ни пред дјететом, што би било корисно управо због дјетета.

"У интересу детета је да родитељи комуницирају. Ако пратите савете стручњака, та минимална комуникација растављених родитеља приликом примопредаје је највећа срећа за децу чији су родитељи растављени. И наравно да ћу ја подстицати и трудити се да успоставим макар ту минималну комуникацију када смо ми као оба родитеља у том тренутку поред нашег детета. На Северини је да то прихвати или не прихвати, до сада није прихватила и надам се да ће се то променити ускоро јер ће то учинити наше дете срећним", рекао је Милан за "Блиц".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана