Металика свира прва два албума на посебном концерту

Tanjug
Foto: DevianArt

ЛОС АНЂЕЛЕС- Хеви метал група Металика најавила је да ће 6. новембра одржати посебан концерт на Флориди када ће извести у цјелости свој деби "Кill Em All" (1983) и сљедећи албум "Ride The Lighting" (1983).

Амерички метал ветерани ће наступом у простору "Хард рок лајв" у граду Холивуду одати пошту менаџерском пару Џонију и Марши Зазула, који су их водили на почетку каријере, а прегрупа ће бити Рејвен као и на њиховој првој турнеји 1983. године.

"Џони нам је био пружио прву прилику у Њујорку, објавио нам прве албуме на његовој Мегафорсе рецордс етикети и повео нас на нашу прву праву турнеју. Са Маршом уз себе, Џони је био наш ментор, менаџер, издавач и очинска фигура свима нама", навео је бенд.

Подсјетивши да су Џони и Марша Зазула недавно преминули у размаку од годину дана, Металика је истакла да без њих не би били данас овде гдје јесу.

Како је најављено, Металика ће дио новца зарађеног на том концерту у име Зазула донирати добротворној фондацији "Мјузикерс" која брине о музичарима у невољи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана