Меган "блиста" у Канади, Арчија нико није видио

Agencije
Меган "блиста" у Канади, Арчија нико није видио

Након што су принц Хари (35) и ојвоткиња од Сасекса (38) Меган Маркл објавили како се повлаче са краљевских дужности, чланови породице не крију видно лоше расположење због скандала који су им приредили.

За разлику од њих, Меган у Канади не скида осмијех с лица. Јуче су је први пут видјели у јавности након што су објелоданили одлазак, пише Метро. 

Посјетила је женски кризни центар "Доwнтоwн Еастсиде" у Ванкуверу те је испијала чај са женама, а како пишу британски медији, "блистала" је од среће. Касније су је фотографи "ухватили" како се укрцава у авион с Ванкувера. 

"Војвоткиња од Сасекса Меган Маркл посјетила нас је како бисмо разговарали о питањима која се тичу жена у заједници", стоји у објави фотографије коју је центар објавио на Фацебоок страници.

Иначе, добротворни центар дјелује као сигуран простор за жене и њихову дјецу на подручју центра града, који су доживјели насиље, боре се с овисношћу, сиромаштвом и бескућништвом. 

Војвоткиња је за ту прилику обукла крем мајицу и црне хлаче, а када је силазила са авиона носила је маслинастозелени капут који јој је прекрио дио лица.

Меган се смијала и разговарала с припадницима обезбјеђења, али осмомјесечног сина Арчија нико није видио.

Бивша холивудска глумица отишла је у Канаду са сином и припадницима њеног обезбјеђења након што су процуриле вијести како се она и Хари намјеравају повући као "старији чланови" породице.

Краљица Елизабета (93) у понедјељак је организовала састанак те је пару дала благослов и одредила "прелазно раздобље" док се сви детаљи не изгладе.

"Данас је моја породица имала врло конструктивне расправе о будућности мог унука и његове породице. Моја породица и ја у потпуности подржавамо Харијеву и Меганину жељу за стварањем новог живота као младе породице. Иако бисмо вољели да они остану стално запослени чланови краљевске породице, поштујемо и разумијемо њихову жељу да живе самосталнијим животом као породица, а да притом остану цијењени дио краљевске породице", стоји у службеној објави британске краљице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана