Масимо најавио магију на Кастелу

Александра Маџар
Масимо најавио магију на Кастелу

У позитивном смислу, концерт у Бањалуци, није никакав специјалан догађај, то је још један наступ који ћемо настојати одсвирати до саме перфекције. Важно је то да је тврђава Кастел - јако лијеп естетски дотјеран простор који је мени увијек био атрактиван и да ће публика имати прилику да ужива у магији музике и Кастела.

Рекао је ово данас популарни музичар Масимо Савић на прес-конференцији одржаној у Бањалуци поводом његовог концерта који ће се на радост многих фанова одржати 28. септембра на тврђави Кастел.

 "Сузе нам стале на пут", "Из једног погледа", "Индија" само су неки од хитова у којима ће уживати сви поштоваоци рада овог необичног музичара.

- Пуно свирамо у доброј смо форми, а све што изводимо разрађено је до детаља и једва чекамо концерт у Бањалуци - истиче Масимо.

Сваки његов концерт је, како каже, посљедица велике љубави према музици, али и према свечаности музицирања "live", јер јако воли да пјева уживо. Своју веома успјешну 35-годишњу  каријеру на коју је из године у годину низао музичке хитове, у августу је крунисао великим концертом у пулској Арени.

- Моји концерти ме одржавају у кондицији. Дефинитивно ћемо се потрудити да то буде једно незаборавно вече. Надамо се лијепом времену и да ћемо имати прилику да свирамо што више пјесама са новог албума - рекао је Масимо.

Да градити каријеру и остати другачији није лако, јер прије свега са свим успјесима, долази и већа одговорност према публици, потврдио је и Масимо и додао да се послије толико година коцка са музичким авантурама, али не и са резултатима.

Цијена улазнице за концерт Масима Савића је 10 марака, а улазнице се могу купити на продајним мјестима испред "Боске" у "МГ Травел"-у и на kupikartu.ba.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана