Марко из Прозора расплакао регију VIDEO

Агенције
Марко из Прозора расплакао регију VIDEO

Почела је 2. сезона популарног музичког такмичења "Пинкове звездице" који се приказује на Пинк телевизији. Свој наступ је имао и 11-годишњи Марко Бошњак из Прозора који је својим пјевачким талентом задивио све те зарадио стандинг оватион и расплакао жири. Марко је извео пјесму " One night onlyy" Џенифер Хадсон и за ову изведбу добио гласове свих 5 чланова жирија те остварио директан пласман у наредни круг.

Жири је плакао, Маријана је плакала, читав студио Пинкових звездица је био у сузама.  "Знаш да је ово једини наступ који је расплакао цијели жири", упитала је Гоца. Маријана је признала да га се уплашила јер је мислила да је он неко чудо са друге планете. "Чује се одакле си, свака ти част", одушевљен је и Хари. "Можемо овим и такмичење завршити, ово је перфектно. Све елементе свјетског пјевања имаш… Ја немам ријечи и не могу да опишем.. Само на свјетском нивоу сам чуо да неко све у пјесми стави", Хари је био одушевљен. "Шта ће више од овога, да пјева и скаче на трамполини?", упитала је Леонтина.

"Упознала бих твоје родитеље. Желим да се ово што смо ми чули уживо успјешно пренесе преко малих екрана, само то желим", додала је Јелена

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана