Manu Chao приредио концерт за памћење

Agencije
Manu Chao приредио концерт за памћење

У бањалучком КСБ-у синоћ је одржан концерт за памћење, једне од највећих свјетских музичких звијезда, Manu Chao, којем је ово био први наступ у граду на Врбасу.

Феноменални тројац који чини његов пројекат El Chapulin Solo, са којим је тренутно на балканској турнеји, расплесао је одушевљену публику, те незаборавним ритмовима, текстовима и мелодијама у трајању од два и по сата, одржао наступ који ће се дуго памтити и о којем ће се дуго причати.

Након завршеног наступа, Ману је како то обично и бива, наставио дружење са публиком уз разговор, осмијех и фотографисање. Неки су још током наступа имали срећу и част да засвирају са овом правом музичком легендом, чији је рад и музика мотивација многима у прављењу првих музичких корака.

Снажне емоције и позитивне вибрације које Ману носи са собом могле су потпуно једнаким интезитетом да се осјете од прве до последње пјесме. Низали су се његови највећи хитови "Me Gustas Tu", "Bongo Bong", "La Vida Tombola"…., а публика је комплетну атмосферу упијала у једном даху.

За прву посјету Бањалуци одлучио се за наступ у acoustic верзији у мањем и интимнијем амбијенту.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана