Лукијан Ивановић: Спреман сам за Арену, али нека побиједи дама

Драгана Келеч
Лукијан Ивановић: Спреман сам за Арену, али нека побиједи дама

Бањалука - За сада немам трему. Срећан сам јер сам успио да се пласирам у суперфинале и што ћу наступити у "Арени" пред 20.000 гледалаца. Победник је један и нека победи најбољи, а ми сви бодримо једину даму међу нама.

Скроман, али и увјерен да може отићи до краја је Бањалучанин Лукијан Ивановић који је својим талентом и раскошним гласом успио да уђе у финале музичког шоу програма "X Factor", које је на програму у недјељу у "Арени".

- Пресрећан сам јер сам испунио очекивања свих који су ме подржавали ових седам месеци, а има их од Вардара до Триглава. Захваљујем им, јер без њих не бих ни стигао у суперфинале - каже Лукијан.

Преносећи детаље са припрема за финале, Лукијан каже да је међу финалистима опуштена атмосфера и да једни друге бодре пред одлучујући наступ.

- Сви смо задовољни јер смо се изборили за суперфинале. Ми смо као породица, а највише подршке пружамо јединој дами међу нама Тамари Милановић - казао је Лукијан.

Како се финале ближи, обавеза је све више, а притисак медија постаје све већи. Лукијану дани пролазе у непрестаном појављивању у телевизијским емисијама, гостовањима на радију и фотографисању за часописе.

- Ух, напорно је... Кажу то је нормално, јер је такав живот нас познатих - шали се Лукијан.

Када се заврши финале и све се стиша, Лукијан има једну жељу, да сними пјесму.

- Како ћу то реализовати, не знам. Нешто се припрема. Нека прође ово такмичење, па ћемо о томе причати после. Волео бих да снимим дует са Емином Јаховић, она је имала успешну сарадњу и писала је песме за дуете са Сашом Ковачевићем, Дином Мерлином и Џенаном Лончаревићем који су постали велики хитови. Па видећемо, можда и буде нека дуетска песма - каже Лукијан и додаје да му је Емина пружила велику подршку и да му њени савјети много помажу у припремама за финале.

Навијачи

Лукијан Ивановић је казао да ће из Бањалуке захваљујући "Нестро петролу" и винарији "Јунгић" у недјељу у Београд доћи аутобус са навијачима.

- Многи Бањалучани, али и навијачи из других градова су најавили долазак у приватној режији на суперфинале. Биће ту навијача из Чајнича, Фоче, Бијељине, Дервенте, Добоја. Срећан сам због тога - казао је Лукијан.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана