Лукијан Ивановић представио нови сингл VIDEO

Г.С.
Лукијан Ивановић представио нови сингл VIDEO

Бањалучки кантаутор Лукијан Ивановић представио је нови спот и сингл "Пред Богом ти се кунем", који је још један битан музички корак ка његовом албуму првенцу.

Многобројне колеге музичари, породица, пријатељи у представници медија подржали су, као и увијек, Лукијана аплаузима и похвалама послије премијерног гледања и слушања пјесме јуче у ресторану "Интегра".

Албум, који ће носити назив "Свој сам", ускоро би требало да буде објављен у издању Радио-телевизије Републике Српске.

- Прије нешто више од пола година потписали смо уговор о сарадњи и већ имамо први резултат - данашњу промоцију. Овим смо још једном показали да као кућа подржавамо младе талентоване умјетнике и обогатили своју музичку продукцију - истакао је на промоцији генерални директор РТРС-а Драшко Милиновић.

Лукијан није крио понос и задовољство, али и нестрпљење, јер, како каже, није могао дочекати да сингл пусти у јавност.

- Презадовољан сам реакцијама након премијере и надам се да ћу са овом пјесмом многима да уљепшам љето које је тек почело. Вриједно сам радио на свим пјесмама за свој албум првенац, а свакој појединачно посветио сам много пажње и времена - казао је Лукијан и додао да је захвалан и сарадницима  Мили Рогановићу и Душану Алагићу.

Снимање спота

Како је породица Ивановић позната по умјетничкој ноти коју носи, за комплетну продукцију спота био је задужен Лукијанов старији брат Немања Ивановић. Иза видео-остварења потписан је "Лунема" студио, продукција коју су покренула браћа Ивановић. Осим похвала за режију и монтажу, од присутних на промоцији посебне похвале добила је Тијана Марковић, која се поред Лукијана појављује у споту.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана