"Људи и даље желе моје груди! Па ја имам 62 године": Глумица не престаје да се чуди

Г.С.
"Људи и даље желе моје груди! Па ја имам 62 године": Глумица не престаје да се чуди

У Холивуду не добијате послове ако имате између 40 и 60 година, поготово ако сте жена, пожалила се славна глумица

Шерон Стоун (62) и данас слови као један од највећих секс-симбола у Холивуду, а ту ласкаву титулу носи откако се 1992. године појавила у хит-филму "Ниске страсти". Глумица родом из америчке Пенсилваније у интервјуу за нови, октобарски број часописа "Таун енд кантри" проговорила је о својој успешној каријери, као и о добрим и лошим странама глумачке професије.

Шерон Стоун, која је каријеру започела као модел, открила је, између осталог, како је својевремено била жртва сексуалног узнемиравања на послу. Наиме, на снимању једног филма неименовани редитељ инсистирао је да му Шерон седне у крило како би, говорио јој је, "увежбала како да што уверљивије одради своје сцене".

"Одбила сам, а он ме за казну удаљио са сета и послао назад у приколицу", рекла је холивудска дива. Споменути инцидент датира из раздобља кад је глумица била на врхунцу славе, али детаљи остају непознати.

О Шерон се и дан-данас говори у контексту секс-симбола, чему она не престаје да се чуди.

"Људи и даље желе да виде моје груди! Невероватно! Па ја имам 62 године! Стварно? Дајте више одрастите!", коментарисала је.

Додала је како се никад није сматрала нарочито лепом и фаталном, али као тајну свога сексепила наводи: "У једном тренутку спријатељила сам се са својом тамном страном... Научила сам да се не плашим себе саме, мислим да је управо то људима привлачно... Али верујте ми, није лако живети с том титулом секс-симбола, па сетите се само Мерлин Монро - снимила је неке заиста добре и важне филмове, али увек је била и остала само секс-симбол, никад није успела да се ослободи те етикете".

Шерон Стоун се осврнула и на тзв. култ младости, који је и даље актуелан у Холивуду.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана