Љуба Перућица одбио познати хит Аце Пејовића

GS
Foto: Instagram

Током својих каријера пјевачима се нуде различите пјесме за које они затим процјењују да ли су за њих, а својевремено је Љуба Перућица одбио хит Аца Пејовића који броји милионе прегледа и неизоставан је на свакој свирци.

Љуба је гостујући у једној емисији открио како му је јако битно да о сваком тексту добро размисли прије него што одлучи да узме неку пјесму.

- Када погледам и прочитам текст, ја треба да га отпјевам и људи то треба да прихвате. Не може све да легне свакоме тако да ја обавезно када преслушам пјесму, морам да је отпјевам и онда видим да ли ми то лежи - каже Перућица.

Многи хитови који су обиљежили каријере пјевачима нису били намијењени њима, што се догодило и Љуби који је одбио велики хит Аца Пејовића.

- Десило ми се да сам одбио пјесму која је постала хит. Та пјесма је била понуђена мени, али је ја нисам чуо, у питању је пјесма ‘Не питај’, од Аца Пејовића - открио је пјевач који је поучен искуством недавно снимио нешто другачије.

- Снимио сам дует са једном колегиницом из Македоније која ми је послала пјесму која уопште није мој фазон, и отишао сам пробао и испало је супер. Све се мора пробати јер тако ћеш најбоље знати да ли ти лежи” - објашњава Љуба, преноси Гранд.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана