Лепа Брена бањалучку публику бацила у транс

Глас Српске
Лепа Брена бањалучку публику бацила у транс

Извођењем пјесама старих више од 30 година, једна од највећих музичких звијезда бивше Југославије, Лепа Брена бацила је бањалучку публику у транс током спектакуларног концерта који је одржан у суботу вече на тврђави Кастел.

Брена је у граду на Врбасу наступила друге вечери првог Викенд феста у Бањалуци, а концерт је отворила са најновијом нумером “Болиш и не пролазиш”.

Југословенска звијезда са осмијехом је низала хитове “Југословенка”, “Робиња”, “Хајде да се волимо”, “Луда за тобом”, “Голубе”, “Срећна жена”, али и многе друге које је у глас пјевало више од 5.000 људи.

Одјевена у комбинезон боје коже, са свјетлуцавим детаљима, Брена је показала завидну фигуру и побрала све симпатије присутних, а многобројни фанови нису крили одушевљење што напокон уживају у гласовним могућностима своје омиљене пјевачице, док је публика неуморно ђускала и пјевала.

Прве вечери Викенд феста пред бањалучком публиком наступио је и Ацо Пејовић, који је концерт започео уз звуке нове пјесме “Фатална доза”, након чега су услиједили многобројни хитови.  

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана