Леонардо ди Каприо се спрема за улогу шизофреничара

Агенције
Леонардо ди Каприо се спрема за улогу шизофреничара

Амерички глумац Леонардо ди Каприо припрема се за сложену улогу једног шизофреничара 1970-их година оптуженог за силовање и провале, преноси амерички часопис "Холивуд рипортер".

Лист наводи да се ди Каприо (40) пет година спрема за улогу Билија Милигана у филму "The Crowded Room", по књизи Данијела Киајза.

"Улога је посебно захтјевна јер је Милиган био подвојена личност и имао је најмање 24 различитих личности", пише Холивуд репортер, а преноси Блиц.

Ди Каприо је недавно завршио снимање филма "The Revenant" мексичког редитеља Алехандра Ињаритуа који је ове године освојио Оскара за "Човека птицу".

У вестерну "The Revenant" Дикаприо глуми Хјуа Гласа, ловца кога су пријатељи оставили да умре када га је је повриједио медвјед. Тај филм стиже у биоскопе ове године.

Дикаприо који се прославио улогом у "Титанику" 1997, један је од омиљених глумаца редитеља Мартина Скорсезеа. Глумио је у пет његових филмова: "Банде Њујорка" (2002), "Авијатичар" (2004), "Двострука игра" (2006), "Затворено острво" (2010) и "Вук са Вол стрита" (2013).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана