Легендарни Ози Озборн завршио нови албум уз врхунске госте VIDEO

Б.П.
Легендарни Ози Озборн завршио нови албум уз врхунске госте VIDEO

ЛОНДОН - Легендарни пјевач Ози Озборн објавио је први сингл "Patient Number 9", са истоименог албума, који излази 9. септембра за "Епик".

Нумера је попраћена видео спотом, који је режирао стрип мајстор Тод Мекферлејн ( Spawn, Спajдермен ), а као гост у пјесми појављује се Џеф Бек на гитари, што је, према Озијевим ријечима, била невјероватна част.

-Имати некога као што је Џеф Бек да свира на мом албуму је једноставно невјероватно, потпуна част. Не постоји ниједан други гитариста који свира као он, а његов соло на " Patient Number 9", једноставно  је запањујући-рекао је Озборн.

Нови албум продуцирао је Ендрју Ват, који је радио и на његовом албуму "Оrdinary Man" из 2020 године, а међу бројим гостима колега из Black Sabath, гитариста Томи Ајоми (који се никада раније није појавио на Озијевом  соло албуму), Ерик Клептон, Мајк Мекреди из Pearl Jamа, Даф Мекеган, басиста Guns N Roses, бубњар Чед Смит из RHPC i Роберт Трухиљо из Металике. Познати музичар није наступао уживо од 31. децембра 2018. године и није познато да ли планира наступ на сцени, јер се 73-годишњи умјетник посљедњих година суочио са бројним здравственим проблемима, укључујући упалу плућа због које је остао на интензивној њези, повреде задобијене приликом пада у кући и дијагнозу Паркинсонове болести. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана