Легендарна Мајда Арнаутовић имала мождани удар, остала непокретна

mojabanjaluka.info
Легендарна Мајда Арнаутовић имала мождани удар, остала непокретна

Бањалука - Мајда Арнаутовић, велика обожаватељка Здравка Чолића, имала је мождани удар и послије тога смјештена у Центар за непокретне особе у Бањалуци, објавио је Биби Бејтић на Facebookу.

Биби Бејтић, који је ту информацију и објавио, замолио је све добре људе, да је не забораве, да је позову и посјете јер она то заиста заслужује.

"Данас сам био у комшилуку наше суграђанке Мајде Арнаутовић,Бањалучанима позната, а и шире због великиХ смпатија према концертима наших пјевача, а посебно Здравка ЧОлића. Наша Мајда је имала мождани напад. Била је у болници десетак дана и прије пар дана је смјештена у Центар за непокретне особе.

Назалост остала је непокретна", написао је Бејтић.

О њеној љубави према Чолином лику и дјелу свједочи чињеница да је њено име заведено међу око 700 имена његових највећих обожавалаца из бивше Југославије и иностранства на интернет страници фанова Здравка Чолића.

Тамо је уписано: Мајда Арнаутовић, рођена 4. маја 1956. године. Пребивалиште – Бањалука, занимање кројачица, омиљене пјесме: „Једина", „Маслинасто зелена", „Кад би моја била". И ријечи: „Волим га највише на свијету, а и он мене воли највише".

Здравко Чолић био и остао њен најдражи пјевач и прва љубав, иако лично познаје многе естрадне личности са простора бивше Југославије.

"Моја приврженост Чоли и његовој музици траје од 1978. године. Тада ме је с њим упознао Кемал Монтено, а Здравко је био и остао културан, фин и савршен мушкарац. Појава! Зато не бих поднијела да не одем на његов концерт", казала је Мајда прије пар година.

Она је тада рекла да нема Чолиног концерта у Бањалуци и регији коме није присуствовала.

"Била сам на стотинЈак његових наступа. Увијек у првим редовима и може се рећи да ми је Здравко постао пријатељ. Уредно чувам све његове плоче, касете, компакт и ДВД дискове, слике и постере. Све његове пјесме знам од ријечи до ријечи и сви његови албуми су подједнако добри" тврдила је Арнаутовићева.

Она је прије неколико година на стадиону Борца добила мобилни телефон управо од Чоле.

"И то са Чолиним бројем. Нажалост, драга успомена ми је украдена у Бањалуци. Никада ми није јављено да ли је лопов ухваћен, али се и сада надам да ће пронаћи телефон… А градске приче да ми Чола мјесечно шаље 100 евра су лаж и бесмислица. Међутим, има истине када кажу „коме Мајда на концерт донесе цвијеће, тај је звјезда",  напомиње она.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана