Култна „Вечерња школа” Жељка Первана у опроштајној турнеју 07. децембра стиже у Бањалуку

Г.С.
Култна „Вечерња школа” Жељка Первана у опроштајној турнеју 07. децембра стиже у Бањалуку

Култни хумористични серијал „Вечерња школа” Жељка Первана након 15 година поново је окупио своје јунаке и кренуо на опроштајну турнеју са представом „Посљедња Вечерња” која напокон стиже у Бањалуку!

„Посљедња Вечерња” ће пред бањалучком публиком заиграти 07. децембра у дворани „Обилићево”, у 20 часова, а улазнице се већ сада могу купити у систему kupikartu.ba и на благајни СД „Обилићево”.

У овом урнебесном епилогу серијала „Вечерња школа”, Жељко Перван алиас професор Максимилијан Јуре Кучина и његови ученици Блаж (Дамир Фолнеговић), Антимон (Ахмед Ел Рахим), Денис (Младен Хорват) и Аљоша (Златан Зухрић-Зухра), поново сједају у школске клупе како би нас насмијали до суза.

„Посљедњу Вечерњу” Жељка Первана на овој је опроштајној турнеји погледало више од тридесет хиљада људи! Представа је оборила све рекорде гледаности у регији у току осам мјесеци, а у Босни и Херцеговини распродала БКЦ Сарајево и дворану Косача у Мостару. У Загребу је играла испред чак 5.000 фанова у распроданој спортској дворани Цибона, а обишла је и двадесетак градова.

Аутор „Вечерње школе” Жељко Перван већ је најавио да је ова турнеја непоновљива и да нема намјеру настављати с новим наставцима легендарне „Вечерње школе”, што актуалну турнеју чини још ексклузивнијом приликом за уживање у врхунској Первановој сатири.

Предстојећe извoђење у Бањalуци посљедња је прилика за све фанове Вечерње школе да уживо доживе ову сјајну екипу глумаца у школским клупама и у култним улогама које су им обиљежјеле животе и каријеру!

Све информације могу се добити путем телефона 066 905 399.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана