Кристална киша покорила свијет

Жељка Кокот
Кристална киша покорила свијет

Формула за успјех је спој љијепе хаљине и енергије жене која је носи па је и "Кристална киша" дизајнирана како би истакала љепоту Исидоре Боровчанин, мис БиХ, али и њену женственост и снагу.

Истакла је ово за "Глас Српске" дизајнерка Модне куће "Carmen line" Оријана Стојић-Боснић, која је додала да је на велико задовољство, дизајнирала хаљину за Исидору Боровчанин.

- Да би хаљина била запажена важна је жена која је носи. Исидора је млада, харизматична и префињена, жена изражене индивидуалности и сексепила. Управо то ме је инспирисало те сам, након упознавања са најљепшом дјевојком у БиХ, креирала авангардну и гламурозну тоалету у којој је изгледала као ледена краљица - каже млада бањалучка дизајнерка.

Са поносом говори о успјешној тринаестогодишњој сарадњи Модне куће  "Carmen line" са Дирекцијом за избор мис БиХ за мис свијета и Агенцијом "ABC Models", те истиче да су свих ових година њихове хаљине биле у топ пет хаљина на избору за мис свијета

- Велика је част, а уједно и одговорност, бити дио једне такве престижне модне манифестације. Поносна сам и на цијели наш тим, јер сваке године надмашимо сва очекивања. Наши успјеси мјере се одушевљењем јавности у региону као и изразито високим оцјенама свјетских модних критичара - каже Стојић-Боснићева.

Додаје да је за сваки од 20 дана колико траје такмичење, Исидора носила посебно осмишљен аутфит са потписом модне куће "Carmen line".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана