Констракта: Даћемо све од себе да се нађемо у финалу

Танјуг
Foto: танјуг

ТОРИНО - Ана Ђурић - Констракта наступа вечерас као представница Србије у другом полуфиналу такмичења за Песму Евровизије у Торину, а у програму К1 телевизије поручује да ће заједно са својом екипом дати све од себе да се домогне финала у суботу 14. маја.

Њемачки медији називају Констракту "српском Лејди Гагом", а представница Србије на Еуросонгу каже да има пажњу европских медија у Торину прије свега због текста пјесма "Ин цорпоре сано".

"Помињемо Меган Маркл, па је то најинтересантније медијима у иностранству" каже Констракта и наглашава да се заједно са својом екипом напорно припремала за вечерашњи наступ.

"Даћемо све од себе вечерас у Торину. Спремни смо да на најбољи начин представљамо Србију" казала је Констракта.

Како каже још увијек себе ухвати како гласно мисли "да ли је реално да све ово дешава"

"То су моје унутрашње борбе, али није да не уживам. Није идеја да се лажемо...Итекако уживамо у Торину" казала је Констракта.

Према њеним ријечима са прве полуфиналне вечери допали су јој се представници Холандије и Португала...

"Општи је утисак у Торину је да ће наше полуфинално вече бити забавније ...тако да ће наш циљ, пласман у финале, бити тежи... , али надамо се најбољем" казала је Констракта.

Прво полуфинале Песме Евровизије одржано је 10. маја.

На њему је наступило 18 земаља, у финале су ушли представници Швајцарске, Јерменије, Исланда, Литваније, Португалије, Норвешке, Грчке, Украјине, Молдавије и Холандије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана