Концерт "Рибље чорбе" у част Мише Алексића 16. августа

Срна
Концерт "Рибље чорбе" у част Мише Алексића 16. августа

БЕОГРАД - На Ташмјдану у Београду 16. августа биће одржан концерт у част преминулог легендарног басисте и једног од оснивача и дугогодишњег члана бенда "Рибља чорба" Мише Алексића, а на којем ће наступити "Рибља чорба" са пријатељима.

Миша Алексић, који је преминуо прошле године, био је композитор и копродуцент многих познатих нумера популарног састава, које ће се изводити на концерту, а како због пандемијске ситуације испраћај у присуству пријатеља није био могућ, концерт је начин да се колеге и пријатељи, уз присуство обожаватеља и вјерне публике, опросте од Алексића на његов рођендан, најавили су организатори.

Концерт ће се реализовати у организацији Центра београдских фестивала (ЦЕБЕФ) и Мелос естраде.

Фронтмен групе Бора Ђорђевић најавио је да ће на концерту сви изводити Алексићеве композиције, а премијерно ће бити изведена посљедња пјесма коју је направио "Две гитаре".

Као гости ће се појавити и чувена имена домаће рок сцене Момчило Бајагић, Звонимир Ђукић, Никола Чутурило и Жика и Драги Јелић.

Улазнице су у продаји од сутра путем сајта tickets.rs и на продајним местима "Тикет вижна".

Цјелокупан приход од улазница је намијењен породици Мише Алексића.

Миша Алексић преминуо је 29. новембра 2020. године у Клиничко-болничком центру Бежанијска коса гдје је због инфекције вирусом корона био хоспитализован 13. новембра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана