Концерт Џибонија 7. марта на Јахорини

Срна
Концерт Џибонија 7. марта на Јахорини

ЈАХОРИНА - На Јахорини ће у суботу, 7. марта, поводом Међународног дана жена, концерт одржати Џибони, најављено је данас из Олимпијског центра.

Директор Олимпијског центра "Јахорина" Дејан Љеванић изразио је задовољство што Олимпијски центар организује догађаје на којима уживају сви гости планине, а овај концерт сигурно ће бити један од тих. 

"Морам рећи да сви са посебним нестрпљењем ишчекујемо овај концерт који је био жеља наших гостију и нас. Сигуран сам да ће 7. март на планини бити ноћ за памћење", рекао је Љевнаић на конференцији за новинаре. 

Према његовим ријечима, карте за концерт могуће је купити у систему "купикарту.ба", затим на продајним мјестима на Јахорини у хотелима "Вучко", "Термаг" и "Лавина", као и на Палама и Источном Сарајеву. 

Цијена карата до 1. марта је 15 КМ за партер и 50 КМ за ВИП, док ће од 1. марта карте бити 20 КМ и 70 КМ. 

Љевнаић је истакао да ће у сарадњи са "Центротрансом" бити организован превоз на концерт, и то из Сарајева, Источног Сарајева и са Пала. 

Џибони је најавио спектакуларну вече испуњену највећим хитовима и нагласио да ће то бити његов први наступ на Јахорини, те да се увијек радује концертима на новим локацијама. 

Предсједник Надзорног одбора Олимпијског центра "Јахорина" Недељко Елек позвао је све да у суботу, 7. марта, дођу на Јахорину и да заједно уживају. 

Он је додао да се за наредни период припремају занимљиви садржаји за госте. 

Концерт ће почети у 20.00 часова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана