Коначно открила какав је у кревету: Он зна шта ми треба

Агенције
Коначно открила какав је у кревету: Он зна шта ми треба

Глумица Анђелина Џоли открила је утиске током снимања врућих сцена са својим супругом, холивудским глумцем Бредом Питом.

Анђелина Џоли недавно је завршила режирање и снимање свог трећег филма "By the Sea", а у једном интервјуу одлучила је да открије како је изгледало снимање секси сцена са Бред Питом.

"Ми смо на снимању филма били потпуно друге особе, тако да није било тешко. Желели смо да експериментишемо, тако да смо намjерно доносили смијеле одлуке. Једноставно смо жељели да будемо умјетници и глумимо. Уосталом, он већ врло добро зна шта ми је потребно. Одувек је знао", изјавила је Анђелина.

У средишту радње филма налази се пар који пролази кроз брачне потешкоће, а како већ зна да ће фанови поредити филм са њеним приватним животом, Анђелина је унапред припремила одговор: "Да, провели смо медени мјесец играјући пар чији је брак у катастрофалном стању. Сигурна сам да би неки психотерапеут цио дан провео анализирајући филмове које сам одлучила да снимим. Али, прошло је 10 година од како смо Бред и ја посљедњи пут радили заједно, тако да мислим да је сада право вријеме да то поновимо."

Тридесетдеветогодишња глумица у посљедње вријеме је заузета промовисањем свог најновијег филма "Unbroken".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана