Кики Лесендрић: Бањалучанима обећавам добар провод

Александра Маџар
Кики Лесендрић: Бањалучанима обећавам добар провод

Бањалучани цене то што радимо и на наше концерте увек дође велики број људи. Бањалука је увек била врло специфична по музици, знам да је рокенрол јако заступљен и да је публика доста селективна, али и да зна да препозна квалитет.

Рекао је ово за "Глас Српске" популарни музичар Кики Лесендрић и најавио добру атмосферу на концерту, који ће бити одржан 3. октобра у Бањалуци у оквиру првог студентског музичког фестивала "Students nights music fest".

Наступ Кикија Лесендрића и "Пилота" биће одржан у клубу "Тамарис" у организацији Студентског парламента Универзитета у Бањалуци.

- У Бањалуци нема опуштања. Научили смо да увек морамо бити добри да бисмо добили реакцију. На овом наступу даћемо све од себе и публици узвратити енергију коју нам несебично поклони сваки пут - најавио је Лесендрић.

Посебно му је драго што је у питању студентска журка, јер, како је рекао, младе људе увијек подржава.

- За мене су студенти закон и будућност било које земље. Према томе, даћу све од себе да направимо једно опуштено, а с друге стране рокенрол вече и да сви заједно уживамо - нагласио је музичар.

До Нове године требало је да почасти своје фанове новим пјесмама, али ће, ипак, морати чекати прољеће.

- Тренутно радим на музици за филм "Били смо прваци света", који ће сигурно наићи на велики одјек и у Републици Српској с обзиром на то да се ради о тренутку кад је први пут стара Југославија освојила злато на кошаркашком првенству света у Љубљани - открио је он.

У међувремену своју креативну енергију усмјериће и на рад на новом албуму.

- Заиста сам задовољан песмама које сам на неки начин кристализовао. Имам их јако пуно па од тога треба да изаберем оне које су јако битне, да направим један специфичан албум, али мислим да сам по неким својим стандардима близу тога - рекао је Лесендрић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана