Кики: Кајли Миног требало да пјева Ромале ромали

Агенције
Кики: Кајли Миног требало да пјева Ромале ромали

Зоран Кики Лесендрић, чија је пјесма "Ромале ромали", коју је снимила Ана Николић, прије неколико година замало завршила на албуму Кајли Миног, признаје да му је жао што сарадња са аустралијском поп звијездом није остварена те открива зашто му њен продуцент није дао шансу.

- Имам пријатеља који је сарађивао са Кајли и он је хтео да она сними "Ромале ромали". Она је чак урадила и демо снимак који ми је остао у лепој успомени, али њен продуцент је хтео да она тада уради мање комерцијални албум од претходних, тако да до наше сарадње на крају није дошло - испричао је Кики.

Он је открио и да му је бивши министар економије Млађан Динкић, који му је пријатељ из ране младости, драгоцјен сарадник.

- Млађу знам још док је био у бенду "Харалампије" осамдесетих. Веома је талентован за музику и вредан, стално ме тера да завршим песме на време, а са друге стране, он је од мене научио да је некада боље успорити темпо. Упознао ме је са људима из руског "Универзала" са којима сада сарађујем. Убедио ме је да на нови албум "Пилота" уврстим и акустичну гитару и хармонику. Посебно сам поносан на нашу старију песму "Буди ту кад падне снег", за коју је музику радио Млађа, а текст Ђорђе Балашевић - казао је Кики.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана