Јелена Томашевић публици представила пјесму "Све испочетка"

ГС
Foto: ГС

Јелена Томашевић својој публици за крај љета и почетак јесени поклања ведру нумеру "Све испочетка", која носи снажну поруку и добар ритам, а којом уједно најављује и нови албум.

"Иако је јесен на прагу, жељела сам да одступим од тог неписаног правила да су само љетње пjесме веселе и ведре и да својој публици поклоним композицију која буди позитивну енергију, даје снагу и ентузијазам и шаље поруку да се неке ствари које су нас у животу оптерећавале и бољеле оставе иза себе и крене напријед у нови, бољи живот. Вјерујем да никада није касно за нови почетак у животу, љубави, каријери, међуљудским односима, у свему", говори Томашевић.

Додала је како живимо у времену великих промјена и да познаје много људи који се налазе у пријеломним тренуцима свог живота у сваком смислу, који завршавају са старим навикама, љубавима, начином живота, желећи да крену испочетка у нове побједе, преносе Независне.

"У овој пјесми нема ничега из мог живота, али је пјевам у име свих мојих блиских пријатељица, које излазе из лоших веза, које су горјеле до последњег момента, а онда су ријешиле да се ослободе манипулатора. Схватиле су да почети све испочетка није пораз, већ побједа и живот и да се љубав рађа из љубави према самом себи, да бисмо могли да је дијелимо са другима", каже.

Ово је прва од снимљених песама за мој нови албум. Музику и текст је радила Леонтина Вукомановић, а аранжман Дарко Димитров.

"Радујем се што ће публика ускоро чути нове пјесме које су за мене писале моје драге колеге Маја Сар, Сергеј Ћетковић, Александра Милутиновић, Горан Ковачић, али и мој сарадник из бенда Бранко Копривица, на чију музику сам написала текст, а аранжмане је урадио Махир Сарихоџић", наводи популарна пјевачица.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана