Истина о трагичној смрти пјевачице Амиле: За све је крива једна фотографија?

blic.rs
Истина о трагичној смрти пјевачице Амиле: За све је крива једна фотографија?

Прошло је скоро мјесец дана од трагедије у којој је погинула млада пјевачица Амила Хасановић. Отац ове дјевојке, бивше учеснице такмичења "Звијезда можеш бити ти" трага за разлозима који су његову кћерку отјерали у смрт.

По незваничним информацијама, Амила је извршила самоубиство због свађе са момком око једне фотографије.

"Молила га је да заједно нађу ко је подметнуо спорну фотографију. Клела се животом да је лажна и да неко хоће да их раздвоји. Узнемирена је отишла из куће и умјесто да дочекам њен повратак са осмјехом на лицу који је увијек красио, добили смо бескрајну бол и живот са пола срца. Други дио почива заједно са нашим дјететом", рекао је Хасановић за локалне медије.

Врло замршено клупко, дефинитивно се све више одмотава. Спорна фотографија, подметнута путем друштвене мреже, наводно је кључ трагедије која је довела до гашења младог живота, пише локлани портал "Випромо".

Није пуно требало да се из гомиле лажи које су изнесене у нашој кући и дневним и седмичним листовима, склопи истина вриједна животног смираја. Наше дијете, васпитано и морално какво је било, није издржало притисак због подметнуте лажне фотографије. Молила је за помоћ, али очигледно погрешну особу. Тужитељство, па и полицијски органи имају читав низ необоривих доказа, али им то очигледно није довољно да овај случај приведу крају", појашњава Амилин отац, Алија, помало разочаран спорошћу којом се одвија истрага.

Подсјетимо, Амила је управљајући аутомобилом "поло" слетјела у набујалу ријеку Босну. У аутомобилу је била сама, а мјештани насеља Сеоча, гдје се догодила ова трагедија, тврде да нису могли да јој помогну, јер то није дозволила набујала ријека Босна, преноси Блиц.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана