Истина о поријеклу Џека Никлсона запрепастила свијет

Агенције
Истина о поријеклу Џека Никлсона запрепастила свијет

Отац је особа која је уз тебе док расташ, а не неко ко има исте спирале у генетском коду, оштар је Николсон, који након што је сазнао ко му је мајка, није желио да истражује истину о биолошком оцу.

Као и већина холивудских звијезда, славни глумац Џек Николсон нерадо прича о приватном животу. Али, ту су особе из окружења које откривају пикантне, личне детаље, који се од медија никако не могу сакрити.

Једна од најчуднијих прича из живота 79-годишњег глумца датира из тридесетих година, односно из година његовог дјетињства, а тиче се његовог поријекла.

Када су ово сазнали, многи су прокоментарисали да све ово личи на шпанску серију!

Кренимо од почетка: Џек је рођен 22. априла 1937. године, надомак Њујорка, а све док он није напунио годину дана, нико није знао породичну тајну о поријеклу славног глумца, а сам Николсон ју је открио тек када је имао 37. година.

Испоставило се да је жена коју је цијелог живота сматрао сестром, заправо његова мајка!

Наиме, Џун Френсис Николсон, Џекова мајка, бавила се плесом у позоришту и размишљала о блиставој каријери на даскама које живот значе. Међутим, судбина је имала други план - затруднила је са колегом Доналдом Фуцилом, а потом се удала за њега 1936. године, пише Todayifoundout.com.

Међутим, Џун је убрзо сазнала да је Доналд већ ожењен, па је брак убрзо поништен, а њена мајка Етел Николсон преузела је бригу о тек рођеном Џеку, како би Џун могла да настави каријеру. Тако је глумац од раног дјетињства живио у увјерењу да су му бака и дека родитељи, а да му је Џун старија сестра.

Деценијама касније, популарност Џека Николсона ишла је ка врху, па је заједно са тим дошло и "копање" по детаљима из његове прошлости.

''То вам је цијена славе. Сви почну да копају по твом приватном животу и слиједеће што знаш јесте да је твоја сестра заправо твоја мајка!', изјавио је глумац у једном интервјуу.

Иако је прича о његовом поријеклу прилично истражена, Џек и даље не зна цијелу истину, јер му недостаје један детаљ - не зна ко му је отац. Када је сазнао да је Џун заправо његова мајка, а не сестра, Николсон није ни желио да сазна ко је његов други родитељ.

"Отац је особа која је уз тебе док растеш, а не неко ко има исте спирале у генетском коду", истакао је глумац, који је одбио ДНК анализу, објаснивши да ће свог деку увијек сматрати оцем.

Иако Џек није желио да истражује истину о свом биолошком оцу и све то га уопште није занимало, појавила се верзија да би то могао да буде човјек по имену Еди Кинг, који је био управник позоришта у вријеме када је Џун тамо радила.

Џун је преминула 1975. године, прије него што је Џек сазнао истину и понијела са собом у гроб тајну о његовом оцу, а детаље је испричала Лорен, жена за коју је Николсон вјеровао да му је друга сестра, а заправо му је била тетка по мајци.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана