Илић: Бањалучки концерт биће за памћење

Данијела Стоканић
Илић: Бањалучки концерт биће за памћење

Очекујем да ће на концерт доћи велики број публике, који је овај пут хуманитарног карактера, јер томе прилазимо чиста срца и душе и мирне савести, како бисмо помогли онима којима је помоћ најпотребнија.

Рекао је ово за "Глас Српске" легендарни пјевач народне музике Мирослав Илић најављујући концерт у Бањалуци, који је заказан за 31. август у воденом парку "Аквана" у Бањалуци са почетком у 21 час, у организацији агенције "PopEvent".

Биће ово прилика да бањалучка публика након двије године ужива у непролазним хитовима овог врсног извођача.

На репертоару "славуја из Мрчајеваца" наћи ће се "Јесен седамдесет и неке", "Поздрави је поздрави", "Један дан живота", "Божанствена жено", "Теби", "Волећу те до краја живота", "Питаш мајко како је" и друге.

- Сигурно се на концерту нећу штедети, даћу све од себе да публика буде задовољна. А концерт ћу вероватно започети песмом коју сви воле, а то је "Још те нешто чини изузетном" - додао је Илић.

Легенда народне музике каже да је пресрећан што је пјевао и на свадби српског тенисера Новака Ђоковића, који иначе његов велики обожавалац.

-  За мене је била велика част и привилегија певати на Нолетовој свадби. Било је феноменално и весело, али све умерено и без икаквог лудирања и ексцентричности. Била је то дивна весела, породична свадба - открио је Илић.

Велики солистички концерт Мирослава Илића у Бањалуци био планиран за 8. август, али због техничких проблема одгођен за недјељу, 31. август. Цијена улазнице умјесто најављених 10, биће пет марака. Приход од улазница ће бити усмјерен у хуманитарне сврхе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана