Хуманитарни концерт Милиграма 27. јуна у Бањалуци

Цвија Мркоњић
Хуманитарни концерт Милиграма 27. јуна у Бањалуци

Популарни бенд "Милиграм" одржаће хуманитарни концерт 27. јуна на Градском стадиону у Бањалуци, а фронтмен Александар Милић Мили каже да су с разлогом одабрали ову локацију.

 - То ће бити први концерт на стадиону у Бањалуци, намерно смо одлучили да ту покажемо хуманост јер мислимо да овај град то заслужује - рекао је Мили.

Улазнице ће коштати пет, односно за трибине седам марака, а концерт је дио турнеје која је почела наступом у Тузли. Послије поплава које су захватиле регион чланови "Милиграма" одлучили су да новац прикупљен од продаје карата на сљедећа три концерта иде у хуманитарне сврхе.

Мили каже да ће послије Бањалуке услиједити велики концерти у Зеници, Београду и Љубљани, али и много мањих наступа јер им је циљ да створе пријатељства са публиком широм региона.

- Надамо се да ће се одазвати велики број људи како бисмо помогли великом броју угрожених, али и уједно послали љубав и енергију која им је сада потребна - казао је Мили.

Каже да се концерти ове врсте дуго спремају, као и да ће настојати да публици пруже врхунски музички доживљај.

- Тајна нашег успеха је у огромној љубави према музици, цели бенд на сцени дише као један и своје емоције делимо са публиком - открива Мили.

На концерту у Бањалуци, осим својих хитова, свираће и друге пјесме које су обиљежиле музичку историју Балкана. Чланови "Милиграма" и раније су показивали хуману страну, а у уторак су посјетили и једну породицу у Челинцу чија је кућа угрожена у поплавама.

Пјевач групе "Милиграм" Ален Адемовић открио је да непрестано праве планове за нове пројекте.

- "Крчка" се нешто у студију, рано је за "Милиграм четири", али идеје су ту и увек се нешто ново ради. Неке песме смо већ одабрали - рекао је Адемовић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана