Хали Бери оптужила бившег момка за инцест и расизам

Agencije
Хали Бери оптужила бившег момка за инцест и расизам

Холивудска звијезда Хали Бери 2011. године започела је судску битку за старатељство над кћерком Налом са тадашњим момком канадским манекеном Габријелом Обријем.

Хали је била забринута за безбједност своје кћерке која се у том тренутку налазила код свог оца Габријела и била је спремна ба преузме све неопходне мјере како би је заштитила и узела код себе.

Сада су у јавност испливали судски документи из 2011. у којима је позната глумица бившег момка оптужила за расизам и инцест.

У тим документима наводи се да је глумица испричала како ју је Габријел вријеђао на расној основи и како је одбијао да буде интиман с њом.

"Вријеђао ме је на понижавајући начин за једну жену. Говорио је да сам дебела и да ми тијело није савршено, а љубав смо водили три пута годишње. Габријел је све то порекао и дефинисао као ноторну лаж", стоји у документима.

Хали је додала и да јој је Габријел признао да је починио инцест са једном од чланица његове породите и то управо током борбе за старатељство.

Глумица је додала и да је њен бивши имао психичких проблема, али да је одбијао да се лијечи. Габријелови адвокати су тада подсјетили Беријеву да је и она раније имала "испаде".

Суд је 2012. године одбио све Халиине оптужбе наводећи да нема довољно доказа за тако нешто, а две године касније донијета је пресуда да глумица мора да плаћа Габријелу алиментацију, као и да ће му рефундирати све судске трошкове.

Габријел и Хали почели су да се забаваљају 2005. године, 2008. су добили Нелу, а 2010. су се разишли и започели битку за старатељство, а Хали је жељела пуно старатељство како би кћерку могла да поведе у Француску да живи са њом и њеним тадашњим дечком, касније мужем Оливером Мартинезом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана