Глумци Мићаловић и Савић у рођенданском клипу Егзита

Танјуг
Foto: Принтскрин/Јутјуб

НОВИ САД- Глумци Драгана Мићаловић и Виктор Савић својим гласовима учествују у видео клипу који је данас Егзит фестивал објавио поводом свог 22. рођендана.

"Егзит је место где неко може бити сам са музиком, али никада усамљен, Егзит је место где је увек излазак сунца и где осмех увек побеђује", поручују Мићаловић и Савић у кратком клипу састављеном од снимака посетилаца и угођаја на новосадском фестивалу.

Захваливши се "пријатељима Драгани и Виктору на неизмерној дугогодишњој подршци и гласу љубави који тече кроз овај видео", Егзит је саопштио да је "пре 22 године на данашњи дан први пут у истом даху ођекнула младалачка жеља за слободом и конекцијом са светом".

"Тада је створен Егзит и више од две деценије касније истрајно и бескомпримисно дефинише га оно што га је и створило: заједништво, безусловна подршка, слобода и слављење живота... Од тог 29. јуна 2000. до данас гласно поручује и неће стати: Ту смо једни за друге, свуда и (за)увек!", наведено је у саопштењу.

Егзит ће бити одржан на новосадској Петроварадинској тврђави од 7. до 10. јула, а наступиће Калвин Харис, Ник Кејв енд д бед сидс, Иги Азалеа, Џејмс Артур, Маскд Вулф, ЗХУ, Сепултура, Мацео Плекс, Хани Дижон, Констракта, Сенидах и бројни други.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана