Гага одржала посљедњи artRAVE концерт

Агенције
Гага одржала посљедњи artRAVE концерт

Леди Гага је почастила све фанове живим преносом посљедњег 80. концерта "artRAVE" турнеје која је синоћ окончана у Паризу. Завршница турнеје коју је посјетило више од милион људи је била у њеном стилу незаборавна.

Осим што је промијенила чак седам перика и десетак необичних костима у року од два и по сата, Гага је успјела оно што вјероватно нико до сада није: пјевала је поп, рок, реп и џез, неуморно изводила захтјевне кореографије, свирала гитару и клавир. Највеће овације су услиједиле након што је штиклама, а потом и зубима свирала гитару једног од чланова бенда.

Али, то није све, осим извођења цјелокупног репертоара са новог албума и великог броја старих хитова, Гага је читала писма фанова, изводила их на сцену и давала им савјете, узимала пиво од њих које је потом конзумирала на сцени и поливала их њиме.

- Надам се да никада нећете заборавити ове тренутке које смо подијелили заједно. Ове дане у којима смо сликали једни другима по лицима и називали се монструмима и када смо цијеле ноћи причали о љубави, музици, толеранцији и умјетности - поручила је Гага кроз сузе својим "малим монструмима", а затим се обратила свом дечку Тејлору Кинију знајући да је гледа путем интернета.

- Драги, враћам се кући! - поручила је на крају Гага.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана