Exit се огласио поруком политичарима који „слабо читају“: Фестивал се одлаже

ГС
Exit се огласио поруком политичарима који „слабо читају“: Фестивал се одлаже

Новосадски Exit фестивал још једном је јасно ставио до знања да ће овогодишње одржавање бити одложено, нагласивши да су већ неколико пута обавјестили јавност о томе.

Њихову поруку преносимо у цијелости.

„Одмах по престанку ванредног стања смо изашли и рекли: Exit фестивал неће бити одржан у свом стандардном формату и датумима. Чак и у наслову нашег отвореног писма од пре неколико недеља пише „померање датума није спорно“. Не вреди.

Потврдили смо да је Exit фестивал одложен и у низу изјава за медије. Чак смо и приватно одговарали људима на друштвеним мрежама, јер је изгледа све лакше осим да се оде на наш или сајт неког медија и прочита шта тамо сасвим јасно пише.

А пише следеће, па што да не поновимо: „Свима нама у Exitу је здравље наших посетилаца, грађана Новог Сада и Србије, као и свих учесника у организацији на првом месту. Зато и сматрамо да није спорно питање промене формата и померања датума фестивала“.

Сад су се ево, да кажемо и коначно, јавили и радикали да нам причају о здрављу и поштењу, или о томе како се воли своја земља. Ваљда цела ствар није била довољно апсурдна и ваљда за програм једне политичке партије нема важније теме од крајње неупитног померања датума фестивала“, поручили су из Exit-а.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана