EXIT фестивал објавио афтермовие свог историјског издања VIDEO

Танјуг
EXIT фестивал објавио афтермовие свог историјског издања VIDEO

Exit је објавио званични афтермовие свог јубиларног 20. издања, одржаног у јулу, које ће остати запамћено као прво велико свјетско фестивалско окупљање од почетка пандемије, саопштили су из Exitа.

У скоро четири минута Exitовог филма стало је много емоција и успомена на фестивал који су многи свјетски медији назвали историјским и на којем су бројне велике звијезде наступиле први пут након дугих 18 мјесеци паузе.

Овај афтермовие је уједно и најава лансирања кампање за Exit фестивал 2022.

Наредно издање на Петроварадинску тврђаву стиже од 7. до 10. јула, а већ су најављена прва два хедлајнера – Nick Cave & The Bad Seeds и Boris Brejchа.

Премотавање сјећања вратиће све на четири дана јула, током којих је свијету показана снага јединства, живота, авантуре, слободе и љубави, вођена идејом Exitа 2.0 ?

“Славимо живот”. Многи извођачи, попут Davida Guette, Paula Kalkbrennera, Charlotte de Witte, Нина Кравиз и Соломона наступили су први пут послије дуже паузе пред великим бројем људи. 

Какав је то осјећај био - видјело се по њиховим реакцијама. 

David Guetta је пред свој наступ публици рекао да је Exit “најбоље мјесто на цијелој планети”, Нина Кравиз је након наступа на свом Инстаграм профилу написала да је било “нестварно”, а DJ Snake је свој наступ описао као “легендарну ноћ”, уз усклик “Вратили смо се”поручију из Exitа.

И свијет је препознао значај ових тренутака - о одржавању Exitа су извјештавали бројни угледни медији.

Водећи амерички музички медиј Билборд објавио је да се EXIT “уписао у историју као први велики европски фестивал од почетка пандемије”, један од водећих стручних магазина о концертној индустрији Полстар је констатовао да је EXIT у 2021. “постигао нешто револуционарно”.

Један од најугледнијих свјетских магазина о индустрији забаве Вариетy је извијестио да је српски фестивал “највећи европски музички догађај од почетка пандемије”, док су водеће холандске дневне новине Algemeen Dagblad овогодишње издање Exitа назвале “надом за фестивале”, и та вијест је достигла друго мјесто читаности у цијелој земљи. Exit је гледаоцима BBC World News-а у програму уживо представљен као “први велики интернационални музички фестивал у 2021. години”

Наредно издање EXIT фестивала у плану је од 7. до 10. јула 2022, а своје наступе већ су потврдили Nick Cave & The Bad Seeds и Борис Брејцха, уз још имена која ће бити објављена ускоро.

Фестивалски комплети за EXIT 2022 могу се купити по цијени од 6.490 динара, уз попуст од чак 60 одсто.

Једнодневне улазнице за петак, 8. јул, када наступају Nick Cave & The Bad Seeds доступне су по поклон цијенама, са преко 40 одсто попуста.

Цијена регуларних једнодневних улазница је 2.990 динара, фан пит улазнице су доступне по цијени од 3.990 динара, а ВИП по цијени од 12.000 динара.

Улазнице су у продаји на званичном сајту фестивала, као и на продајним мјестима и онлине страницама Gigs Tix-а.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана