Ево како изгледа када позната пјевачица одгаја троје деце

Агенције
Ево како изгледа када позната пјевачица одгаја троје деце

Гвен Стефани је изјавила да су њена дјеца врло паметна и преслатка, али признаје да постоје тренуци када потпуно подивљају...

 “Постане лудница… Сви знају да између 4 и 8 поподне настаје потпуни хаос. То је луди период у нашем дому. Прије неки дан возили смо се кући и прошли поред мотела. Помислила сам – како би било лијепо да одем и ја у један, и нестанем из свог живота. Али не, стварно су дивни”, наводи позната пјевачица.

Гвен са супругом, музичарем Гавином Росдејлом, има троје дјеце – осмогодишњег Кингстона, шестогодишњу Зуму и деветомесјечног Апола. Њих двоје вјенчали су се прије 12 година и Гвен каже да је њихов брак, упркос бројним гласинама, и даље складан.

“Исто као код других људи, и код нас има периода када није све како треба, али дивно је то што послије толико година ми и даље можемо да се забављамо. Кад год отпутује негдје због концерта, осјећам се веома чудно. Лепо је имати слободу, али ми страшно недостаје”, објаснила је пјевачица.

Њен нови сингл "Spark the Fire" пуштен је недавно у продају, а наћи ће се и на трећем соло албуму који излази у децембру.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана