Ево када ће се у биоскопима приказивати Дизнијеви најузбудљивији наслови

ГС
Ево када ће се у биоскопима приказивати Дизнијеви најузбудљивији наслови

Неколико занимљивих играних наслова биће приказано ове јесени.

 

Филм “Мулан”, од признате ауторке Ники Каро, биће први Дизнијев наслов под окриљем и у дистрибуцији МЦФ МегаЦом филма.
У ишчекиваном Дизнијевом филму редитељка Ники Каро оживљава причу епских размера о кинеској легендардној ратници - Мулан. Неустрашива млада дама ризкује све због љубави према породици и отаџбини како би постала једна од највећих ратника које је Кина икад видела.
Иако планиран за март, нови биоскоп термин предвиђен је за 23. јул.

Друго филмско остварење које очекујемо крајем лета је филм “Емптy Ман”. Ова “натприродна” хорор прича базирана на истоименом стрипу, прати бившег полицајца који изненада долази до стравичног открића.

Неколико занимљивих играних наслова биће приказано ове јесени, а први од њих је "Тхе Кинг'с Ман: Почетак" (Тхе Кинг'с Ман), као трећи део Кингсман франшизе који укључује нова, добро позната глумачка лица - Ралфа Фајнса и Џему Артертон. Посластица за англофиле и све оне који воле духовита препуцавања и крваву акцију наћи ће се у биоскопима од 17. септембра.

Након ишћекиваног Кингсмана следи филм "Смрт на Нилу" (Деатх он тхе Ниле) – Кенета Бране, који је режирао и глумио у адаптацији “Убиство у Оријент експресу” из 2017. године, а сада се враћа универзуму добро познатих мистерија Агате Кристи.

Петог новембра, стиже први филм из студија Марвел"Црна удовица" (Блацк Wидоw), са Скарлет Јохансон у главној улози.

Комедија прослављеног редитеља Веса Андерсона“Тхе Френцх Диспатцх”, претендује да буде овогодишњи биоскопски хит. Драма која оживљава неколико прича из часописа који је створио Американац који живи у измишљеном граду у Француској, долази нам крајем новембра, а улоге тумаче Кристоф Волц, Бил Мари, Тилда Свинтон и други.

Дизнијеви анимирани филмови такође ће бити део биоскопског репертоара.
Анимирана авантура “Оне анд онлy Иван” као комбинација акције и специјалних ефеката наћи ће се у биоскопима од 20. августа, а базирана је на истоименој књизи за децу Катарине Еплгејт. Од новембра нови филм компаније Пиксар, анимирана комедија, “Душа” (Соул) обећава да ће вас “повести на пут од улица Њујорка до космичких царстава, како би открили одговоре на најважнија животна питања”.

Добитник десет награда “Оскар”, укључујући и награду у категорији за најбољи филм, "Прича са западне стране" (Wест Сиде Сторy, 1961.), добила је нову, савремену верзију. Режисер Стивен Спилберг и сценариста Тони Кушнер увели су нову генерацију у причу о несрећним љубавницима који покушавају да остану заједно упркос сталном рату супротстављених банди. Датум приказивања у биоскопима предвиђен је за сам крај године, 24. децембар.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана