Ерос Рамацоти сљедеће године у Београду

Глас Српске
Ерос Рамацоти сљедеће године у Београду

Славни италијански поп пјевач Ерос Рамацоти најавио је излазак новог албума “Vita Ce N'е” и велику свјетску турнеју у оквиру које ће 24. септембра 2019. године наступити у “Штарк арени” у Београду. Његов нови албум наћи ће се у продаји од 23. новембра, а Рамацоти је први Италијан који је најавио албум и турнеју преко “Фејсбук” апликације “Видео-премијере”, која је недавно почела да функционише у тој земљи.

Ријешио је и да корисницима апликације “Spotfy” пренесе ексклузиву јер ће претпродаја улазница за концерте на његовој предстојећој свјетској турнеји ићи искључиво преко ове мреже до 13. септембра од када ће улазнице и званично бити у продаји. Рамацоти турнеју почиње у фебруару концертом у Минхену и обићи ће пет континената.

Улазнице за његов концерт у Београду биће у продаји од сутра.

Ерос Рамацоти је своју каријеру започео 1981. године. Снимио је неколико изузетно познатих дуета са Лучаном Паваротијем, Џо Кокером, Андреом Бочелијем, Шер, Умбертом Тоцијем, међу којима је “Cose della vitta” са Тином Тарнер 1997. године, и “I belong to you” с Анастасијом 2005. године, који се појављује на албуму “Calma aparente”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана