Ера Ојданић у сузама због смрти Боре Дрљаче

Г.С.
Ера Ојданић у сузама због смрти Боре Дрљаче

Пјевач Бора Дрљача преминуо је данас у 80. години живота, а његовог пријатеља и колегу Еру Ојданића погодила је тужна вијест.

Ери је тешко због смрти пријатеља, а прије неколико дана звао је Бору који му се није јављао на телефон. Тада су његова дјеца, како Ојданић претпоставља, написали поруку да Бора има карцином на мозгу и да је у тешком стању.

“Јао, Бора је умро пре пола сата. Много ми је тешко, нашли су га пре пола сата, умро је. Мој друг, колега и пријатељ”, рекао је Ера за Телеграф.рс видно потрешен и у сузама.

“Био је добар човек, колега, певач, пријатељ, душа од човека.. Видели смо се последњи пут пре месец дана на једном снимању на Гранду. Тада је изашао из болнице, мало се као био опоравио”, рекао је пјевач.

“Пре четири дана сам га звао, није ми се јавио, вероватно су ми деца написла поруку да је био у болници, да има карцином на мозгу, да је дошао кући и да је у тешком стању”,  закључио је Ојданић.

У посљедњих неколико мјесеци Дрљача је више пута био хоспитализован. У јуну је поново примљен у болницу, на хируршко одјељење онкологије у Клиничком центру Србије, овај пут ради лијечења меланома на кожи. Оперисан је и отклоњен му је меланом, као и жлијезде које су се налазиле око њега.

Бора је за Телеграф.рс недавно подијелио кроз шта је прошао, након операције дебелог цријева.

“Био сам на операцији, више сам провео времена у болници него код куће за ово време изолације. Боље ми је и сигурније било у болници него код куће. Био сам више од месец и по дана у болници, због тромба који сам добио након операције дебелог црева. За то нема операције, нема лекова, него само лежање и ињекција, једна ујутру, увече или преко инфузје. Тако да сам без везе провео месец и по дана у болници, досладило ми лежање, нисам знао да ходам кад је требало да идем кући”м рекаон је Бора 12. маја.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана