Енергија Ван Гога освојила Тјентиште другог дана Нектар ОК Феста

Глас Српске
Енергија Ван Гога освојила Тјентиште другог дана Нектар ОК Феста

Круну на други дан "Нектар ОК Феста" ставио је велики број посјетиоца који су уживали на Тјентишту "освојеним" музиком. Регионалне звијезде и ове вечери одушевиле су публику.

Већ у 13 часова DJ After Affair и DJ Coole почели су да загријавају масу за одличну цјелодневну журку. На ОК stage-у публику у ОК кампу су забављали бендови "Е- Play" и "Канда Коџа Небојша". До изласка главних звијезда вечери већ је сијао ватромет музике који су изазвали  "Вива Вопс" и "Деца из воде – ЕКВ трибут бeнд".

Када  је  сценом завладао оригинални Гобац и  "Психомодо Поп" температура на Тјентишту је порасла и из часа у час само се усијавала. Тако да је бина била врела када се појавио сплитски реп-рок састав "ТБФ", који као и обично није разочарао публику. Сат пред поноћ над овим јединственим простором природе спустила се посебна енергија у облику "Ван Гога" чији је наступ обиљежио друго вече. Публика је са Ђулетом као хор пјевала све хитове овог култног бенда.

Журку, која је трајала до раних јутарњих часова, на After Party -ју, на "ОК Stage", наставио је "Банана звук" (Лука ТБФ).

Љубитељи седме умјетности могли су да уживају на "ОК Cinema Stage"-у уз филм "Tour de France ".

Вечерас наступају Дамир Урбан & 4, "Лет 3" и "Дубиоза колектив".  Као и увијек најбоља забава резервисана је за "ОК камп" и "ОК stage" на којем ће наступити "Деца лоших музичара" и "Зостер". Љубитељи филмске умјетности уживаће у „ОК cinema" зони, која се и ове године реализује у сарадњи са Операцијом кино и Сарајево филм фестивалом, у оквиру које ће вечерас  бити приказан фим "Неславно славна Флоренце".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана