Енергична Северина одушевила концертом у крцатој Арени у Београду VIDEO

mondo.rs
Енергична Северина одушевила концертом у крцатој Арени у Београду VIDEO

Северина је у оквиру своје велике концертне турнеје у суботу навечер наступила у београдској”Штарк Арени”, а концерт је трајао два и по сата.

Северина је одржала концерт пред београдском публиком 2009. затим 2013. године, такођер у Арени у којој је оба пута било више од 20.000 људи.

За синоћњи концерт се тражила карта више, а Северина је већ на самом почетку обећала још један спектакл и није разочарала, пише Мондо.

Концерт је отворила пјесмом “Отрове”, а док су сви погледи били упрти ка бини, она је све изненадила када се појавила усред партера међу људима и оданде запјевала.

“Добро вече дјевојке и момци! Добро вече мој лијепи Београде! Дигните руке и загрлите ме, да осјетим ову љубав да траје заувијек. Рекли су ми да нисам нормална и да не могу да направим турнеју за два мјесеца, да су се ствари промијениле - али показала сам супротно и љубав се не мијења!”, рекла је Севе.

Пјесму “Поглед испод обрва” отпјевала је, како је рекла, на наговор мужа Игора Којића, а свим дјевојкама у Арени поручила да упркос њеним многим емотивним пјесмама - нема туге.

Услиједили су хитови “Море туге”, “Попила”, “Уно моменто” и “Тарапана”, а Северина је све вријеме енергично врцкала уз брзе ритмове и показала да се нико не креће по бини као она, складно и заводљиво.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана