Ен Хатавеј се породила у тајности

Agencije
Ен Хатавеј се породила у тајности

Позната америчка глумица Ен Хетавеј, срећну вијест да је поново трудна објавила је на Инстаграму кроз фотографију на којој позира са истакнутим трудничким стомаком.

"Није за филм. #2", нагласила је Ен.

"Шалу на страну, сви ви који пролазите кроз пакао неплодности и зачећа, знајте да ми није било лако да затрудним ни први ни други пут. Волим вас", додала је глумица која је са Адамом Шулманом 2016. године добила сина Џонатана Роузбенкса.

"Прије него што сам родила сина, осјећала сам притисак да ми распоред стално буде пун. Кад нисам радила, имала сам осјећај да губим вријеме. Сада понекад једноставно не могу да радим, јер ми је важно да будем код куће са дјететом. И није ми тешко због зога. Купујем мање, али кувам, читам, пишем и комуницирам више. Обезбјеђујем више времена за ствари које су ми важне јер некако изненада – имам више времена", рекла је Ен када је први пут постала мама.

Међутим, након овога, ријетко смо имали прилику да је видимо, међутим јуче је усликана у сасвим збуњујучој околности.

Наиме, лијепа глумица снимљена је у шетњи с бебом а њен супруг Адам носио је корпу док је Ана пазила на њиховог сина Џонатана. Какои пишу инострани медији, глумица се потпуно из јавности повукла прије три недјеље и у међувремену у тајности родила друго дијете.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана